Birra

Birra

Birra është një ndër pijet alkoolike më të vjetra dhe gjerësisht të konsumuara në të gjithë botën, duke u renditur si pija më e njohur pas ujit dhe çajit. Qoftë për të festuar momente të gëzueshme me familjarët ose për të ndjekur një ndeshje futbolli, birra është zgjedhja e pare për shumë njerëz. Megatek ka sjellë disa nga markat që konsumohen më së shumti në tregun shqiptar.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved