Bllok kartëvizitash dhe Kalendar tavoline

Bllok kartëvizitash dhe Kalendar tavoline

Një tavolinë zyre nuk mund të jetë e kompletuar pa një bllok kartëvizitash dhe një kalendar tavoline! Nëse akoma nuk jeni pajisur me këto aksesorë ose nëse dëshironi të rinovoni të gjithë aksesorët e zyrës , zgjidhni mes modeleve të ndryshme që do të gjeni në Megatek.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved