Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø32x1" F. CJPF3007F.

Në stok
Kodi
10056
470 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø32x1" F,bashkuesit hollandeze jane nje element mjaft I perdorur,bejne te mundur nderhyrjet ne rrjet pa demtuar pjesen tjeter te sistemit.Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 64mm
  • Forma: I drejte
  • Diametri në dalje: 1"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø32x1" F. CJPF3007F.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved