Berryl PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" F.

Në stok
Kodi
10066
495 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Berryl PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" F me kend 90° perdoret gjeresisht per instalimet me tub PPR,perdoret kryesisht ne sistemet per uje te pijshem. Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Diametri në dalje: 1 1/2"
  • Gjatësia: 95mm
  • Forma: Kendore
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Berryl PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" F.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved