Kontaktor, 3-polar, 150A, 3 me bobinë, 220W

Në stok
Kodi
42384
32,590 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kontaktorët janë çelësa elektrikë të cilët përdoren për të kyçur dhe shkyçur pajisje të ndryshme nga rrjeti. Ky është një kontaktor i përdorshëm në tension alternativ AC. Bobina e tij është 220V por mund të ndryshohet në varësi të specifikave të ndryshme të sistemit. Ka tre pole me fuqi maksimale 100kW dhe me rrymë 150A.
Specifikime teknike
  • Modeli: Montohet me vida
  • Gjatësia: 15.8cm
  • Gjerësia: 12cm
  • Tipi: Kontaktor
  • Frekuenca: 50Hz
  • Thellësia: 13.6cm
  • Tensioni i bobinës: 220V
  • Rryma termike: 150A
  • Numri i poleve: 3
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kontaktor, 3-polar, 150A, 3 me bobinë, 220W
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved