Kurore e kuqe 105mm

Në stok
Kodi
30026
960 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Guttanit-Kurore e kuqe 48*105mm, shërben për mbulimin e kulmit të catisë, duke I siguruar një pamje të këndshme catisë si dhe duke e mbrojtur nga ujërat ( shiu) etj. Eshtë e përshtatshme për kulmin e catisë pa tjegulla por mund të përdoret dhe në cati me tjegulla duke mos i hequr ato. Siguron ajrosjen e catisë duke eleminuar lageshtirën dhe kondesimin. Membrana është shumë rezistente ndaj agjentëve të jashtëm atmosferikë si dhe acideve. Eshtë jashtzakonisht e lehtë dhe fleksibile
Specifikime teknike
  • Materiali: High-density polyethylene (HDPE)
  • Masa: 48*105mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kurore e kuqe 105mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved