Mates uji 1/2"x 80mm PN 16 single jet trup bronxi nikel i kromuar, me rakord , fushe te thate

Out of stock
Kodi
10459
1,800 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Matesi i ujit 1/2" perdoret per te matur volumin e ujit te perdorur nga godina residenciale, godina sociale, banesa, bare, etj., te cilat furnizohen nga rrjeti publik. Matesi ka dalje me fileto 1/2" mashkull, e cila lidhet me sistemin furnizues ne hyrje te godines. Matesi eshte i perbere nga trup bronzi per ti bere balle ndryshkjes, korrozionit dhe faktoreve te tjere kimik, rezistent ndaj temperaturave deri ne 40⁰C. Projektuar per ti bere balle presionit deri ne 16 Bar.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 80 mm
  • Masa: 1/2"
  • Materiali: Bronz
  • Presioni: 16 Bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mates uji 1/2"x 80mm PN 16 single jet trup bronxi nikel i kromuar, me rakord , fushe te thate
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved