Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, me pasqyrë zmadhuese, temperaturë dhe orë, 120x60 cm

Në stok
Kodi
225203
14,990 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Pasqyra me ndriçim LED është tërheqëse, elegante, e cila përshtatet në mënyrë diskrete dhe harmonike me mobiljet ekzistuese të banjës. Ajo bënë përshtypje sepse është e përbërë nga xhami i cilësisë së mirë dhe profile anësore alumini me cilësi të lartë. Brenda pasqyrës është e vedosur një pasqyrë zmadhuese, e cila është e integruar e barabartë me sipërfaqen e pasqyrës. Ora dixhitale e integruar me dritë të vazhdueshme është një tipar i shkëlqyeshëm. Falë teknologjisë moderne LED dhe madhësisë 120x60 cm, jo vetëm që imazhi juaj i pasqyrës ndriçohet në mënyrë optimale, mobiljet e banjës gjithashtu ndriçohen në mënyrë tërheqëse dhe sigurojnë një ndjenjë të këndshme të hapësirës.
Specifikime teknike
  • Materiali i kornizës : Kornizë alumini
  • Gjatësia: 60 cm
  • Gjerësia: 120 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, me pasqyrë zmadhuese, temperaturë dhe orë, 120x60 cm
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved