Prize 2P + Italian E (Bivalente) shutere grafit

Në stok
Kodi
42214
1,170 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Nëse kërkoni që instalimet në shtëpitë tuaja të jenë jetëgjata dhe estetike përdorni produktet Schneider. Priza bivalente Unica Top dy polare + tokëzim është zgjidhja ideale për lidhur produkte të ndryshme në rrjet.Ngjyra grafit bën që kjo prizë të kombinohet me ngjyra të ndryshme kapaku.
Specifikime teknike
  • Modeli: Bivalente
  • Thellësia: 3.5cm
  • Materiali: Plastik/baker
  • Tipi: Prizë
  • Tensioni: 250V
  • Gjerësia: 2.1cm
  • Gjatësia: 4.5cm
  • Numri i moduleve: 1
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Prize 2P + Italian E (Bivalente) shutere grafit
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved