Batanije dhe Jorganë

Batanije dhe Jorganë

Gjatë netëve të ftohta të vitit është mjaft e rëndësishme përzgjedhja e tekstileve të ngrohta dimërore që t'ju mbajnë ngrohtë dhe rehat gjatë gjumit. Batanijet dhe jorganët këtu në Megatek janë mjaft efikasë në ruajtjen e nxehtësisë së trupit dhe shumë praktikë për përdorim të përditshëm. Qoftë në shtrat, divan apo kudo tjetër, batanijet dhe jorganët tanë padyshim do t'ju mbajnë ngrohtë!
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved