Kapak tualeti universal, dru pishe, (qershi e errët), akset: 16- 18 cm

Në stok
Kodi
23191
2,519 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kapaku i tualetit DOLPHIN ka përmasa universale të cilat përshtaten me një sërë modelesh tualetesh. Ky kapak MDF ofron një dizenjo në ngjyrë qershi të errët, qëndrueshmëri të lartë, sipërfaqe të fortë, me rezistencë të lartë mekanike dhe komfort maksimal. Menteshat metalike sigurojnë një përputhshmëri të mirë të kapakut me tualetin. Kapaku i tualetit DOLPHIN mund të montohet shpejt dhe të hiqet lehtësisht për t'u pastruar.
Specifikime teknike
  • Përfshihen menteshat: Po
  • Materiali: Dru pishe
  • Forma: Ovale
  • Marka: Dolphin
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kapak tualeti universal, dru pishe, (qershi e errët), akset: 16- 18 cm
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved