Hidroizolues, Isomat, Aquamat plus, dykomponentëshe A+B 21kg, thes 16kg, bidon 5 kg

Në stok
Kodi
333622
3,590 Lekë
Pako (1 Pako)
Shpërndaj:
AQUAMAT-PLUS është një hidroizolues me dy përbërës që përdoret për hidroizolimin e elementeve prej betoni , siperfaqeve te murit ose suvase , ne raste qe variojne nga lageshtia e thjeshte deri tek presioni ujit .Gjithashtu I pershtatshem per hidroizolimin e bodrumeve dhe rezervuareve te ujit . Mundeson hidroizolimin e brendshem te zonave nentoksore, pasi mund te perballoj e presionin e ujit . I pershtshem dhe per aplikim ne ballkone dhe zona me lageshti( banjo, kuzhina). Ai përbëhet ,nga një llaç pluhur me bazë çimentoje (përbërësi A) dhe një rrëshirë emulsioni (përbërësi B). Pas forcimit, ai formon një membranë të njetrajtshme dhe pa bashkime ,qe ofron Hidroizolim të plotë ndaj presionit të ujit deri në 5 atm, sipas EN12390-8. Gjithashtu mund te perballoje presion negative. Hidroizolim ndaj lageshtise dhe hyrjes se ujit. Mbrojtja e betonit nga karbonizimi.Nuk ka efekt gerryes ne celikun e betonit.Papershkrueshmeri nga avullit.Aplikimi dhe perzierja e thjeshte.Zgjidhje me kosto te ulet.Gjysme – fleksibel. Certifikuar sipas EN 1504-2 dhe klasifikuar si nje shtrese per mbrojtjen siperfaqsore te betonit.
Specifikime teknike
  • Paketimi: thes/16kg, bidon/5 kg
  • Konsumi: 2 -3.5 kg/m2
  • Marka: Isomat
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Hidroizolues, Isomat, Aquamat plus, dykomponentëshe A+B 21kg, thes 16kg, bidon 5 kg
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved