Manikote e reduktuar xinga F/F. 2X1-1/2".

Në stok
Kodi
10363
350 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Manikotë e reduktuar 2x1-1/2". Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Manikota e reduktuar me fileto femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive te ndryshme nepermjet filetimit. E prodhuar me standarte të larta, Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 2X1-1/2"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Manikote e reduktuar xinga F/F. 2X1-1/2".
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved