Solucion dhe leckë pastrimi mikrofibër GRUNDING, 200 ml, 30x30 cm

Kodi: 51750Ky set është i pajisur me dy lecka dhe një xhel pastrimi 200 ml. Ideale për LCD, plazma TV, vëzhguesit, laptopë, portable DVD players, mobile devices etj. Pa alkool dhe amoniak. Tharje e shpejtë. Heq pluhurin, papastërtitë, gjurmët e gishtave, vajin etj.

  • Paketimi : 200 ml
  • Përmasat : 30x30 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust