Pllakë veshje DC AZUR, 25x50 cm, qeramike

Kodi: 223464

Wall tile, DC Azur, 25x50  cm, Ceramics
Best Offer


1.313 LEK Ishte 1.935 LEK

Ju kurseni 32% ose 622 LEK

Pllakat e veshjes DC AZUR me ngjyrën dhe madhësinë e tyre janë të përshtatshme për tualete mesatare dhe të mëdha. Kombinimi i përshtatshëm mund të arrihet kryesisht me ngjyra të hapura, ndërsa mobiljet e tualetit mund të jenë të ngjyrave të ndryshme. Përshtatet mjaft mirë për tualete moderne dhe klasike. Përfitimet nga shtrimi me pllaka përfshijnë efektivitetin e tyre në kosto, qëndrueshmërinë si dhe lehtësinë për mirëmbajtje, veshje dhe riparim.

  • Gjatësia : 50 cm
  • Gjerësia : 25 cm
  • Materiali : Qeramikë
  • Rezistente ndaj : Solucioneve pastrues
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust