Vide druri 7997 me koke philips 6x80mm,e zinkuar

Në stok
Kodi
41623
As low as 1,550 Lekë
Shpërndaj:
Egzistojnë shumë lloje dhe madhësi vidhash,bulonash apo produkte të tjera ne fushën e ndërtimit që bëjnë të mundur lidhjen apo fiksimin e konstruksioneve të ndryshme.Në varësi të projekteve apo përdorimit të tyre si për shembull,në çati,mure të thata apo beton,përdorimi dhe prodhimi i tyre rritet me rritjen e teknologjisë së ndertimit.Llojshmëria e tyre lidhet ngushtë dhe ndryshon nga projekti në projekt.
Specifikime teknike
  • Mënyra e filetimit: Standarte
  • Materiali: E zinkuar
  • Përdorimi: I përgjithshëm
  • Marka: PATTA
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Vide druri 7997 me koke philips 6x80mm,e zinkuar
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved