Storz Coupling 2" Thread alum

Kodi: 54503Bashkues alumini 2" me filetim per tub zjarrfikesi. Perdoret per te bashkuar tubin zjarrefikes, tubin zjarrefikes me rakorderi te tjera si hidrant, sperkates etj. E ndertuara prej materiali alumini te cilesise se larte, shume I lehte dhe lehtesisht I montueshem

  • Përmasa : 1-1/2"
  • Materiali : Alumin
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust