MC centraline jashte murit IP40 I bardhe PT 24M

Në stok
Kodi
42328
2,340 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kutitë e automateve 24 modulare jashtë murit gjejnë përdorim të gjerë në ambjente civile dhe industriale.Përvec aspektit funksional(izolimi dhe grupimi)krijohet mundësia që specialisti ose përdoruesi familjarë të ketë mundësi të ndërhyjë sipas nevojës në rrjetin elektrik.Ato janë të përshtatura që të fiksohen në cdo lloj sipërfaqe muri dhe të jenë hermetike dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Specifikime teknike
  • Modeli: Jashtë murit
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Kuti automati
  • Rezistente ndaj ujit: IP40
  • Gjerësia: 25.5cm
  • Numri i moduleve: 24
  • Thellësia: 8.5cm
  • Gjatësia: 32.5cm
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:MC centraline jashte murit IP40 I bardhe PT 24M
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved