Detergjent pastrimi, "sanitec", kundër yndyrnave, 750 ml, trëndafil, 1 copë

Kodi: 220126Ky sgrasator heq yndyrat, vajin dhe mbetjet e djegura. I fuqishëm kundër të gjitha llojeve të mbetjeve mbi të gjitha sipërfaqet e metaleve. Ideal për sektorin e hotelerisë, në industri, punëtori, zyra, magazina, spitale, industria detare etj. Mbani larg fëmijëve këto solucione. Përdoret si llak i lënë disa minuta pastaj hiqet me ujë ose një leckë të lagur. Dozimi: i gatshëm për t'u përdorur.

  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
  • Kapaciteti : 750 ml
  • Aroma : Trendafil
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust