Detergjent rrobash, "Sanitec", pluhur, 15 kg , 1 copë

Kodi: 220011Pluhur larës i atomizuar për larje me dorë dhe lavatriçe për bardhësi të shkëlqyer. . Aktive në të gjitha tëmperaturat dhe me çdo lloj fortësie uji. Aroma natyrore e pastër. Përdorimi: çarçafë, peshqirë, uniforma, tëkstilë spital, hotelë dhe rroba në përgjithësi. Dozimi: 20-30 gr e produktit për kg rrobash të thata në varësi të fortësisë së ujit dhe sa të pista.

  • Kapaciteti : 15 kg
  • Aroma : Po
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust