Cekic marangozi me bisht druri 650gr

Kodi: 15849çekiç me dorezë druri me peshe 650gr përdoret nga marangozet dhe karpentieret gjate ndertimin te ndertesave, anijeve, urave dhe armaturave beton arme. Ky çekiç është I përbere nga materiali çelik I trajuar termikisht shume rezistent, me nje fortësi HRC 48-56 sipas standartit DIN 1041.

  • Pesha : 650gr
  • Dorezë : Druri
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust