Rubinet Lavamani automatik -bronzi spes 1/2 katrixh 40 mm * perfshire tuba fleksibel inoksi 1/2x50cm, mini-filter (nevoiten 4 bateri nga 1.5V)

Modeli: 21319Rubineti me sensor ''Krihler' ka një stil të sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj. Ky rubinet lavamani përbëhet nga një konstruksion bronzi i cili garanton qëndrueshmeri afatgjatë.Paketa elektronike dhe sensori janë të inkastruar në trup për të siguruar rezistencë ndaj ujit. Rubineti me sensor ''Krihler'' ofron fleksibilitet dhe lehtësi montimi

  • Lloji artikullit : Rubinet lavamani
  • Marka : Krihler
  • Materiali : Bronz
  • Përmasa e lidhjes : 1/2''
  • Katrixhi (mm) : 40
  • Ngjyra : Krom
  • Përshihen tubat fleksibël : Po
  • Tipi : Inoks-1/2x50 cm
  • Përfshihet mini-filtri : Po
  • Nevojiten bateri : 4 copë x1.5 V

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust