Tampon fresibli per leter me ngjitje 125mm

Kodi: 59625Tampon gomine 125mm për fresibel. Projektuar për të ofruar një mbeshtetje të favorshme te letres zmerile dhe qelesheve te luçidimit gjatë zmerilimit apo lemimit.

  • Përmasa : 125mm
  • Materiali : Gomine
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust