Pllake kendore Marseille 02-(85-175)-(271-433)x152x45mm*(1 kuti=6 cope)

Kodi: 28101Fasada e jashtme është shpesh e fundit për të marrë vëmendjen e projektimit por ajo çfarë rrethon shtëpinë tuaj është po aq e rëndësishme sa ajo që është në brendësi. Megatek sjell për ju pllakë veshje gur natyral MARSEILLE në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të jashtme dhe të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peizazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit natyral të veshjes.Pllakat MARSEILLE jane rezistente ndaj ngricave.Ato kombinohen në mënyrë të përkryer me qelqin dhe elementët metalikë duke i dhuruar ambientit tuaj një karakter pak të ftohtë.Pllakat MARSEILLE disponohen në ngjyra të ndryshme.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Bezhë
  • Përmasa : (85-175)-(271-433)x152x45mm
  • Tipi : Për fasada të jashtme dhe të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust