Dere metalike e zinkuar 90x200x4.5 cm

Kodi: 88742Dera metalike e zinkuar ka një lartësi prej 200 cm dhe një gjerësi prej 90 cm. Dimensionet e kërkuara të dritës janë 200 cm në lartësi dhe 90 cm në gjerësi. Është bërë prej fletë çeliku të galvanizuar me një trashësi 0.6 mm, të karakterizuar nga një përfundim i valëzuar dhe i galvanizuar. Korniza është bërë prej çeliku të galvanizuar me trashësi 1 mm Brava me cilindër është i përfshirë në paketim dhe është e prodhimit italian.

  • Tipi : Dere metalike e zinkuar
  • Materiali : Metali I zinkuar
  • Lartësia : 200 cm
  • Gjatësia (cm) : 90 cm
  • Trashësia : 4.5 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust