Motorsharre me benzine 45cc, depozite karburanti 550 ml

Kodi: 50673Motosharrë 45cc - motor 2 kohësh benzine, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 325, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motori : 45 cc
  • Fuqia : 1.8 Kw
  • Gjatësia e lamës : 55 cm
  • Depozita e benzinës : 550 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust