Rubinete dushi inkaso, material bronzi

Kodi: 222812Madhështia e linjës në sajë të trupit që është projektuar e lartë të siguruar një hapësirë të gjerë që i jep rehati të madhe dhe komoditet në përdorimi. Pjesa inovative e brendshme dhe sistemi i ri i montimit, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë, ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo moderne. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi të lartë dhe dizajn të rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese, falë teknikave të reja të prodhimit. Katrixhi i pajisur me disqe qeramike: Ø35 mm.

  • Diametri në dalje : 35 cm
  • Materiali : bronzi
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust