MOTOX Antifrize -36°C 4Lit

Kodi: 61922Antifriza Motox iu garanton siguri dhe jetegjatesi per automjetin tuaj. Fale formulimit te saj ofron nje performance te shkelqyer dhe mbrojte permanente kudrejt temperaturave extreme deri ne -36°C dhe ndryshkut, per radiatoret e te gjitha llojeve te automjeteve. E garantuar per 5 vjet perdorim, ose 100'000 km.

  • Paketimi : 4 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust