Solucion disqesh, Durance, 400 ml

Modeli: 51552Produkti është ideal për pastrimin e aliazhit, kromit dhe disqeve të çelikut. Pastron mbetjen e ferrotave dhe nuk i demton.Nuk përmban acid.

  • Paketimi : 400 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust