Leter duarsh, "Blulky Soft", celuloze e bute, 21x25 cm, 210 fije, 15 pako

Modeli: 28753Letrat, ''Bulkysoft'', janë produkte me cilësi të lartë, të buta dhe të paketuara me kujdes. Mbeshtjellja ndihmon në ruajtjen e niveleve të larta të higjenes. Ky produkt gjen perdorim ideal për restorante, bare, klube, hotele, dhe familjet. Megatek ofron kualitet premium qe respekton mjedisin.

  • Materiali : 100% celulozë
  • Përmasat : 21x25 cm
  • Ngjyra : E bardhë
  • Paketimi : 15 pako
  • Trashësia : 2 shtresa
  • Përdorimi : Per duart
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust