Kuti magazinimi, 31X28X15 cm, tekstil

Kodi: 240895Kjo kuti magazinimi është ideale për ruajtjen e lodrave dhe aksesorëve, perdoren në dhoma gjumi dhe zyra. Kjo kuti e bën magazinimin e lehtë dhe argëtues madje dhe për femijët e vegjel. Dekorative dhe funksionale kjo kuti është zgjedhja e duhur për mbajtjen e sendeve tuaja.

  • Gjatësia : 29 cm
  • Gjerësia : 23 cm
  • Lartësia : 20 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust