Ngrohës elektrik, Fuego, 1200 W, mural, Infraerd, IP65, ekran LED, me telekomandë, timer, 1.9 m kabëll

Kodi: 800614

12 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim këtë ngrohës . Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

 • Fuqia : 1200W
 • Tensioni : 220-230V
 • Sipërfaqja që mbulon : 18-24m²
 • Niveli i zhurmës : N/A
 • Shkalla e mbrojtjes : IP20
 • Klasi i energjisë : A
 • Me fryrje/Me reflektim : Po
 • Gjerësia : 103.5 cm
 • Gjatësia : 13.5 cm
 • Lartësia : 27.5 cm
 • Ngjyra : E zezë
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust