Pompë ªPERFETTOª për zarfat vakum, plastike, 10x30x30 cm, jeshile, 4 copë

Kodi: 710602PUMP FRESCOVUOTO është sistemi i ri i ruajtjes së vakumit për çdo lloj ushqimi, pa përdorur energji elektrike ose makineri të shtrenjta. Praktike dhe hapësirë për të shpëtuar. Mirupafshim erës së keqe.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 10x30x30 cm
  • Ngjyra : Jeshile
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Ruajtje ushqimi
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust