Tjegull maje antika, 20.5x41cm

Kodi: 21518Catia është një nga aspektet më të rëndësishme të shtëpisë. Kjo Tjegull maje antika, 20.5x41cm është e bukur, e fortë dhe e sigurtë. Ju mund ta përdorni për catinë e shtëpisë suaj. Eshtë e përshtatshme për cdo lloj stili arkitekture. Nuk kalbet nga lagështia si dhe nuk dëmtohet nga nxehtësia e diellit

  • Perdorimi : Kulmin e catisë
  • Gjerësia : 20.5cm
  • Gjatësia : 41cm
  • Lartësia (cm) : 15mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust