Bashkues tubi, 1-1/2", me kapje

Kodi: 54502Bashkues alumini, 1-1/2", me shtrëngim për tub zjarrfikësi. Përdoret për të bashkuar tubin zjarrfikës, tubin zjarrfikës me rakorderi të tjera si hidrant, spërkatës etj. I ndërtuar prej material alumini të cilësisë së lartë. Shumë i lehtë dhe lehtësisht i montueshëm.

  • Përmasa : 2"
  • Materiali : Alumin
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust