Bidon termik, 2.5 Lt, Meteo Blu

Kodi: 82534Në ditët e nxehta të verës, gjatë një udhëtimi,gjatë një pikniku, gjatë një dite në plazh, etj.. Asgjë nuk është më e domosdoshme se termusi Frigobox. Ky termus (Bidon termik) ju mundëson që të ruani pijet dhe ushqimet tuaja të freskëta duke jua larguar disi të nxehtin. Bidoni termik ka një kapacitet prej 2.5l.

  • Tipi : Bidon termik
  • Kapaciteti : 2.5 Lt
  • Materiali : Plastik
  • Ngjyra : Blu
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust