Pompa uji zhytese per pus 1300W, inoks me 10 helika bronzi.1x1/2"Max.H : 60-55-45m

Kodi: 41161Pompa uji zhytese 1300W.Pompe uji zhytese per puse,me konstrukt te jashtem inoksi, panel komandimi dhe mbrojtje termike,helikat me perqindje karboni evitojne mundesine e ngjitjes se materialeve te ndryshme qe akumulohen ne fund te puseve.

 • Tipi : Pompa uji zhytese 1300W
 • Fuqia : 1300W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 1.74
 • Diametri hyrje,dalje : 1⅟₂
 • Lartësia maksimale (m) : 60
 • Thithja max : 60
 • Prurja max : 4.2
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Stainless steel
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 35

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust