Korrëse bari, ILMC3403C, 1400 W

Kodi: 66488Korrëse bari 1400W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme me 5 nivele lartesie. Ka një motorr të fuqishëm, të shpejtë dhe efikas. Gjerësia prerëse prej 34 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të mëdha. Ka një mbledhëse bari me kapacitet 50 Lt dhe lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.

  • Kapaciteti i koshit të grumbullimit : 27 L
  • Rrota aktive : Jo
  • Garancia : 6 Muaj
  • Pesha : 8 Kg
  • Fuqia : 1400 W
  • Gjerësia e prerjes : 34 cm
  • Lartësia e prerjes : 25-75mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust