Solucion lucidimi fast wax, Durance, 400 ml

Kodi: 51560Petronas Durance Fast është shumë e thjeshtë për t'u përdorur. Kjo është një formulë me performancë të lartë që ofron një sipërfaqe të shkëlqyeshme dhe të ndritshme. Kjo funksionon në mënyrë të përkryer për ata që duan të dëmtojnë sipërfaqet e tyre të makinave.

  • Paketimi : 400 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust