Need Help?

Call 04 2388 333 for Customer Service
or send an e-mail to
web-support@megateksa.com

Contact us Geraldi
megaoffers
Banner_about_new_en
Banner_explore_new_en
mega news & events
18.02.2014
NJOFTIM PER SHTYP Hapja e  “Olimpiadës së Aftësive Profesionale 2014” Kompania MEGATEK, në bashkëpunim me Ministrinë...
18.01.2014
MEGATEK, hipermarketi i vetëm i llojit “bëje vetë” në Shqipëri dhe më i madhi në rajon ka nisur sot ciklin “Përkëdhel Shtëpinë...
11.01.2014
  29 Dhjetor, 2013   Hipermarketi më i madh në Shqipëri, MEGATEK, vazhdon të surprizojë klientët me ofertat e fundvitit, Këtë...