Kompresor ajri TL, 9 Lt, 0.10 m, 3 lt/ min, 8 bar

Kodi: 80927Kompresorët gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Kjo kategori kompresorësh është e përkryer për bizneset e vogla dhe jo vetëm. Ka një raport të përkryer të cilësisë me çmimin.

  • Tensioni : 220-240V
  • Kapaciteti i depozitës : 9 lt
  • Kapaciteti : 0.10m3/min
  • Presioni : 8 bar

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust