Letër kuzhine, "Paloma Window", 100% leter e ricikluar, 50m, E bardhë, 2 copë

Kodi: 220390Le të shkëlqejnë xhamat e ambientit tuaj, xhami i dritares, pasqyrat, xhami makinave, gotat dhe pjatat qeramike me ndihmën e pecetave shumë funksionale të pastrimit, "Paloma", super care pro window. Përparësitë: bërë nga materiale natyrore. Nuk do t'ju lërë gjurmë. Pastrim brilant.

  • Materiali : 100% leter e ricikluar
  • Përmasat : 50 m
  • Ngjyra : E bardhë
  • Paketimi : 2 copë
  • Trashësia : 1 shtrese
  • Përdorimi : Kuzhine
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust