"Krihler" Rubinet Bide-je bronzi spes 3/8 Katrixh f= 35 mm * perfshire tubat fleksibel inoksi 3/8x35 cm, pilete  manuale

Modeli: 21264

Best Offer


1.250 LEK Ishte 1.790 LEK

Ju kurseni 30% ose 540 LEK

Rubineti I bidesë ‘’Krihler’’ është projektuar për të ofruar cilësi të lartë në një çmim të mirë. Karakteristikat e dizajnit dhe linjat elegante kombinohen me një gamë të gjerë dekoresh tualeti.Ky rubinet bideje prej bronzi garanton qëndrueshmeri afatgjatë. Doreza teke siguron kontrollin e lehtë të temperaturës së ujit dhe presionit. Rubineti I bidesë ‘’Krihler’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi.

  • Lloji artikullit : Rubinet bideje
  • Marka : Krihler
  • Materiali : Bronz
  • Përmasa e lidhjes : 3/8''
  • Katrixhi (mm) : 35
  • Ngjyra : Krom
  • Përshihen tubat fleksibël : Po
  • Përmasa : 3/8x35cm
  • Përfshihet pileta : Po
  • Tipi : Manuale

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust