Pompë uji centrifugale THF150, 4000 W, 5.5 HP, 400 lt/min, 2"x2"

Kodi: 87194Pompë uji centrifugale 4000W. Pompë me performancë shumë të mirë dhe me perdorim të gjithanshëm, gjerësisht e përdorshme në industri dhe bujqësi falë karakteristikave të saj dhe prurjes në raport me kategoritë e tjera të pompave.

 • Tipi : Pompë uji centrifugale
 • Fuqia : 4000 W
 • Tensioni : 380 V
 • Lartësia maksimale (m) : 5-43 m
 • Kuaj fuqi : 5.5 hp
 • Diametri hyrje,dalje : 2"x2"
 • Thithja max : 8 m
 • Prurjet maksimale (L/min) : 5-450 lt/min
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronz

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust