Pastrues me ajer 400ml FS513

Kodi: 65164


Produkti nuk është në stok.

Pastrues me ajer Omega për pastrimin e pajisjeve për zyre dhe pajisje të tjera elektronike. Pastron pluhurin dhe thërrime nga vende që janë vështirë për tu arritur. Rrekomandohet për pastrimin: kompjuterave (pastrimi tastierë, cases së kompjuterit), pajisje zyre, makina kopjimi, printera, pajisje fotografike, pajisjeve të telekomunikacionit etj.

  • Paketimi : 400 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust