Cantë shpine, "Redcliff",poliestër, miks, 25x33 cm

Kodi: 772616


Produkti nuk është në stok.

Cantë e qëndrueshme për përdorim për kohë të gjatë: çanta e shpinës për udhëtim është bërë nga material rezistent i cilësisë së lartë. Materiali prej poliester e bën atë të përshtatshme për të mbajtur më shumë peshë në udhëtimet tuaja. E rehatshme për tu mbajt në shpine: shiritat masazhues të shpinës ndihmojë në lehtësimin e stresit tuaj në shpatull gjatë udhëtimit. Rripat e supit janë të lehtë për tu rregulluar në gjatësinë tuaj ideale. Perfekte për pëdorim çdo ditë dhe për aktivitete në natyrë. Mund ta përdorni atë për të mbajtur bagazhet tuaja të tepërta, e përsosur për udhëtime ditore, pushime, udhëtime, ngjitje në mal, shkolle, kampe dhe gjatë blerjeve.

  • Ngjyra : Mikse
  • Materiali : Poliester
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust