Kabell Platinet Micro USB to USB 1M, 2.4 A e Zeze [43292]

Kodi: 50761Kabell USB 1 M me cilesi të lartë për lidhjen e pajisjeve me lidhës micro USB. Ai është I përshtatshëm për karikimin e pajisjeve dhe transferimin e të dhënave nga një pajisje në tjetrën. I qëndrueshëm, fleksibël, ka një pëlhurë të endur për izolim të jashtëm për të parandaluar dëmtimet mekanike të kabllit.

  • Gjatësia : 1 M
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust