Termus GELO, T18/18L, ngjyre Blu, 30x20x37 cm

Modeli: 89429Termuesat GELO janë të dizajnuara për të arritur hapësirën më të mirë të mbushjes / mbushjes. Ato janë bërë me polipropilen dhe janë të përshtatshme për kontakt me ushqimin. GELO 18L jane, të përshtatshme për familje të mëdha, ka një kapacitet prej 18 litra garanton performancë ftohëse deri në 14 orë.

  • Kapaciteti (L) : 18L
  • Përmasa : 30x20x37 cm
  • Materiali : Plastik
  • Marka : GELO
  • Temperatura : 18°C

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust