Mbeshtetese Tualeti 15 cm me kapese anesore

Kodi: 28432Nëse keni kufizime fizike, nese po kaloni nje periudhe post-nderhyrje kirurgjikale, ose thjesht nuk mund të bëni me atë që keni qene në gjendje te beni kur ishit 20 vjeç, detyrat e përditshme rutinë të kthehen në një stërvitje fizike te rende. Perdorimi i tualetit është një nga ato çështje qe për shumë prej nesh mund të jetë i rrezikshëm dhe i veshtire.Ne kete moment ju hyne ne ndihme mbeshteteset e tualetit te cilat do të rrisin lartësinë e tualetit duke ju lehtesuar uljen ne të. Kur muskujt janë të dobëta trupi bëhet i pasigurt, gje që e bën këtë detyrë te përditshme një çështje serioze . Blerja e një e ketijprodukti është një përgjigje shumë e lehtë dhe ekonomike për një problem të madh.

  • Lloji artikullit : Mbeshtetese tualeti
  • Marka : Mobiak
  • Numri i Modelit : 0808345
  • Materiali : Plastike
  • Përmasa : H-15cm
  • Pesha maksimale (kg) : 90
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust