Zorre uji 1/2" blu ekstra-30m

Kodi: 60033Tub uji (markush) 1/2" 30m. Ideale per te ujitur ne kopshtin tuaj. E ndertuar nga 3 shtresa ç'ka e ben ate shume te qendrueshme, rezistente ndaj temperaturave dhe rezistent ndaj rrezeve UV. E projektuar per ti bere balle presionit deri ne 10 bar. Lehtesisht e montueshme ne te gjitha llojet e rakorderive apo ujitesve te ndryshem.

  • Përmasa : 1/2"
  • Ngjyra : Blu
  • Materiali : PVC
  • Gjatësia : 30m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust